Стопкадър Нова ТвИвайла Бакалова намекна, че е била заплашвана от хора,

...
Стопкадър Нова ТвИвайла Бакалова намекна, че е била заплашвана от хора,
Коментари Харесай

Бакалова: Хора, близки до Борисов, ме предупредиха. Той е казал, че ще ни приключи

Стопкадър Нова Тв

Ивайла Бакалова загатна, че е била заплашвана от хора, близки до Бойко Борисов.

" Хора от близкия кръг на господин Борисов идваха няколко пъти при мен и ме предупреждаваха, да ми кажат, че това, което върша, е самоуверено. Но аз пък имам семейство, имам две деца. Мои познати, които се притесняваха за мен, ми споделиха, че са чули, че господин Борисов е споделил, че ще ни приключи, рано или късно, че той е извънредно злопаметен ", сподели за Нова Тв Бакалова.

" Когато Борисов казва, че не е във властта от 2 годни, това е цялостна неистина. Институциите са овладяни. Той има хора във властта и когато той изяснява, че две години някой друг управлява, това не е по този начин. Той има изключително много кадри в институциите. Ако господин Борисов счита, че е основал правова страна, тъй като не си подаде в този момент имунитета, след като прокуратурата му го изиска ", сподели за Нова Тв Бакалова.

" Делата на моя мъж Веселин Денков са в съда. Едното 5-6 пъти бе върнато, а другото бе върнато от съда на прокуратурата като негодно, тъй като в това дело аз поканвам всички публицисти да видят защо става дума, за какъв фарс става дума. Срещу този човек няма нито едно доказателство. Той бе задържан, тъй като не си заплати на ниско равнище, и майка му не дочака първото си внуче. Те натиснаха ентера и го завършиха. На 25-и август той входира официален сигнал при Цацаров, тъй като му споделиха, че в случай че не си заплати, ще му създадат КОНПИ. На 28, 29-и той бе включен в група, в която той не познава никой. Просто са го видели на митингите. Каня всички да дойдат и да видят какво се случва в съда. Свидетели, на които са им казвали да споделят неща, споделят, че са били натиснати ", добави Бакалова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР